Več pogledov

Apple AirPods2 with Charging Case

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Slušalke AirPods združujejo ikonično zasnovo in visokokakovosten zvok. Zagotavljajo neprekosljivo izkušnjo brezžične uporabe in univerzalno prileganje za celodnevno udobje. Vstavi jih v ušesa in takoj se povežejo. Enostavno magično. 

Številka artikla: 013747
mv7n2zm/a

Dodaj v košarico:

Cena: 155,00 €

Special Price 138,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 138,99 €

Na zalogi

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.67 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
 

Podrobnosti

Bolj magične kot kadarkoli

Nove slušalke AirPods skupaj s polnilno škatlico, prinašajo popolnoma novo izkušnjo uporabe brezžičnih slušalk. Samo potegnete jih iz škatlice in že so pripravljene za uporabo z vašim iPhonom, Apple Watch, iPadom ali Macom.

Po enostavni nastavitvi, ki zahteva le en klik, AirPods delujejo čarobno. Takoj so vključene in vedno povezane. AirPods lahko celo začutijo, ko so v ušesu in prekinejo predvajanje glasbe, ko jih vzamete ven. Za nastavljanje glasnosti, spreminjanje glasbe, opravljanje klicev ali celo začetek navigiranja proti želenemu cilju, lahko za pomoč povprašate Siri s preprostim "Hey Siri". Lahko uporabljate le eno slušalko naenkrat in predvajate, ustavite ali preskočite skladbe ter seveda sprejemate in zaključujete klice z enostavno gesto: dvakrat tapnite po slušalki.

AirPods prinašajo do 5 ur poslušanja glasbe in do 3 ure pogovora z enim polnjenjem. Zahvaljujoč polnilni škatlici, vas nikoli ne bodo pustile na cedilu, saj škatlica ponuja dodatno energijo za več kot 24 ur poslušanja. Če se vam slušalke izpraznijo, a jih nujno potrebujete, jih lahko za pičlih 15 minut postavite v škatlico in že bodo imele dovolj energije za 3 ure poslušanja ali 2 uri pogovorov. 

Slušalke poganja popolnoma nov Applov čip H1, ki s pomočjo optičnih senzorjev, ki zaznavajo, če so slušalke v ušesih, avtomatsko distribuira zvok in vključuje mikrofone, kar pomeni, da lahko uporabljate le eno slušalko ali obe. Dodaten akselometer, ki zaznava govor, pomaga mikrofonom, da prepoznajo govor in izločijo zunanji hrup.

Poudarki

  • oblikovane s strani Appla
  • avtomatično prižiganje, stalna povezava
  • enostavna namestitev za vse Applove naprave
  • hiter dostop do Siri s pomočjo funkcije Hey Siri ali dvojnega tapa na slušalke
  • dvojni tap za predvajanje in upravljanje glasbe
  • hitro polnjenje v škatlici
  • škatlica se polni žično z Lightning kablom
  • bogat zvok visoke kvalitete s kvalitetnim prepozavanjem glasu
  • gladko in enostavno preklapljanje med napravami

Ocenite izdelek

Ocenite izdelek