Ob nakupu ustrezne naprave Apple prejmeš enoletno naročnino na Apple TV+.

Ob nakupu ustrezne naprave Apple lahko eno leto uporabljaš Apple TV+ in gledaš izvirne zgodbe najbolj kreativnih televizijskih in filmskih ustvarjalcev. Od 1. novembra 2019 lahko v aplikaciji Apple TV prevzameš svojo enoletno brezplačno naročnino na Apple TV+.

 

Aktiviranje enoletne brezplačne naročnine na Apple TV+:

 

1. Vklopi svoj novi iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ali Mac in se vpiši z računom Apple ID.

 

2. 1. novembra ali pozneje odpri aplikacijo Apple TV. Prepričaj se, da tvoja naprava uporablja

najnovejše različice sistemov iOS, iPadOS, tvOS ali macOS.

 

3. Ponudba se prikaže takoj po zagonu aplikacije Apple TV. Če se to ne zgodi, se pomikaj navzdol v možnosti »Watch Now« (Takojšnji ogled), dokler se ponudba ne prikaže.

 

4. Tapni »Enjoy 1 Year Free« (Izkoristi brezplačno leto). Morda boš moral vnesti svoje geslo za Apple ID, potrditi svoje podatke za obračunavanje ali dodati veljaven način plačila.

 

Pogosta vprašanja

 

 

• Katere naprave vključujejo enoletno brezplačno uporabo storitve Apple TV+?

Ustrezne so vse naprave iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ali Mac, ki lahko uporabljajo najnovejšo različico sistema iOS, iPadOS, tvOS ali macOS, kupljene po 10. septembru 2019.

 

 

• Kje lahko gledam Apple TV+?

Apple TV+ je na voljo v aplikaciji Apple TV v iPhonu, iPadu, iPod touchu, Apple TV-ju in Macu ter v izbranih pametnih televizijah in napravah za pretočno predvajanje. Gledaš lahko tudi prek spletnega mesta tv.apple.com. Oglej si več informacij o Apple TV+.

 

 

• Kaj vse vključuje Apple TV+?

Apple TV+ omogoča pretočno predvajanje vseh novih izvirnih oddaj in filmov za Apple TV v aplikaciji Apple TV brez oglasov in na zahtevo. V iPhonu, iPadu in Macu lahko epizode ali filme tudi preneseš in si jih ogledaš brez povezave z internetom. Tvoja naročnina na Apple TV+ prek storitve iCloud Family Sharing (Skupna raba v družini prek iClouda) omogoča dostop tebi in do 5 družinskim članom.

 

Pogoji in določila ponudbe

 

Samo ena ponudba na družino. Enoletno brezplačno uporabo Apple TV+ lahko deliš z do 5 družinskimi člani prek storitve Family Sharing (Skupna raba v družini).

Ponudbo je treba sprejeti v aplikaciji Apple TV v treh mesecih po prvi nastavitvi nove naprave. Da se ponudba prikaže, se moraš v svojo novo napravo vpisati z računom Apple ID. Če si novo napravo kupil pred izdajo storitve Apple TV+ 1. novembra 2019, imaš za unovčenje enoletne brezplačne uporabe storitve Apple TV+ na voljo tri mesece z začetkom 1. novembra 2019.

Po sprejetju ponudbe se obvezuješ na mesečno naročnino v znesku 4,99 EUR, ki začne veljati po enoletnem brezplačnem preskusnem obdobju. Paket se do preklica samodejno obnavlja. Naročnino lahko v Nastavitvah kadar koli prekličeš vsaj en dan pred vsakim datumom obnovitve. Če paket prekličeš pred iztekom enoletnega brezplačnega preskusnega obdobja, boste ti in tvoji družinski člani takoj izgubili dostop do storitve Apple TV+ in preostanek enoletnega brezplačnega preskusnega obdobja. Tega preskusnega obdobja ne moreš znova aktivirati.

Dober začetek

 

Pomagali ti bomo nastaviti tvoj novi izdelek Apple. Korak za korakom.

[Dogovori se za svetovanje]

 

Skupinski tečaj

 

S svojim novim izdelkom Apple se lahko bolje spoznaš na naših skupinskih tečajih.

 

Individualni tečaj

 

S svojim novim izdelkom Apple se lahko bolje spoznaš na individualnem tečaju.

[Od 40 €]

Vsi izdelki Apple

 

Na enem mestu nudimo vse izdelke Mac, iPad, iPhone, iPod in Apple TV.

[Razišči našo trgovino]

Ostali izdelki

 

Microsoft

Parallels

 

Servis

 

Servis

Izobraževanje

 

Delavnice

 

Splošni pogoji

 

Splošni pogoji poslovanja

O podjetju

Smo družabni

 

 Facebook

 Twitter

E.P.L. d.o.o., Kongresni trg 15, 1000 Ljubljana, Slovenija

 info@epl.si,  www.epl.si, o podjetju, 01 256 13 20

 

Mac

iPad

iPhone

iPod

Beats

Apple TV

Dodatki

Watch

Servis