Pripravljen na novo študijsko leto

- 11% na Mac prenosnike

Slika je simbolična. Popust velja za študente in profesorje na izbrane Mac prenosnike.

Za več informacij on nakupu na obroke za študente se oglasi pri nas v trgovini na Kongresnem trgu.

Napredna orodja za šolo in življenje.

Vsak MacBook odlikuje izjemna zmogljivost in vrhunska programska oprema v okviru prenosne oblike, ki omogoča, da ga lahko s seboj vzameš kamor koli greš. Zato se lahko učiš kjer koli že si.

že od 999 €

Slika je simbolična

iPad. Inspirativen način ustvarjanja in učenja.

že od 379 €

iPad je enostaven za uporabo, prenosljiv in zmogljiv – tisti, ki ga uporabljajo pri učenju, ga obožujejo. Skupaj s sistemom iOS 11 in izjemnimi izobraževalnimi aplikacijami iz trgovine App Store, iPad Pro, iPad in iPad mini 4 ponujajo nešteto načinov, ki navdihujejo ustvarjalnost vsakega študenta.

Slika je simbolična

Posebna ponudba

iPad 6 32GB wifi + Apple Pencil

449 €

Cena za komplet

Študijski zapiski. Označevanje dela. Skiciranje zamisli. iPad je že od nekdaj popolna izbira za beleženje idej. Zdaj imaš za to na voljo nov način. Apple Pencil ti omogoča odzivnost in natančnost do slikovne pike. Deluje tako naravno kot običajno pisalo, a zmore veliko več.

iOS 11 popelje tvoj iPad in tvoj študij na povsem novo raven.

iPad in iOS 11 poskrbita, da je vse, kar počneš med predavanji in po njih, hitrejše in lažje. Nove funkcije ti pomagajo pri delu, igri in učenju kot še nikoli doslej. Nova aplikacija Files hrani vse tvoje datoteke na enem, preprosto dostopnem mestu. Tudi tiste, ki so shranjene v storitvah v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive in Box. Popolnoma novi Dock ti omogoča dostop do priljubljenih datotek za hitro večopravilnost in preprosto pomikanje med aplikacijami. S funkcijami Slide Over, Split View in osveženim App Switcherjem postane večopravilnost še bolj intuitivna. Zdaj ima tudi iPad funkcijo povleci in spusti, ki ti omogoča premikanje besedila, fotografij in datotek

iz ene aplikacije v drugo.

Akcija traja od 27.8. do 1.11. 2018 na izbrane Mac prenosnike. Za uveljavitev popusta je potrebna predložitev veljavne študentske izkaznice, potrdila o vpisu oz. potrdila o zaposlitvi v izobraževalni inštituciji. Akcija ni združljiva z ostalimi popusti. Prenosnik MacBook Air 128GB ima posebno promocijsko ceno kjer se 11% popust ne upošteva. Popust velja na prenosnike iz zaloge oz. na modele, ki so lahko dobavljeni do izteka akcije. Več informacij: info@epl.si ali 01 256 13 20

Zavarujte svoj novi Mac, iPad ali iPhone

Svojo novo Apple napravo lahko že ob nakupu dodatno zavarujete za primer strojeloma, mehanskega loma, vlomske tatvine, ropa ipd. Zavarujete lahko vse stacionarne in prenosne računalnike, iPade, iPode in ostale podobne elektronske naprave do vrednosti 5.000 evrov oziroma iPhone do vrednosti 1.500 evrov.

Mac

že od 77,04 €

iPad

že od 42,32 €

iPhone

že od 59,67 €

Znesek zavarovanja je enkratno plačilo za obdobje 3 do 5 let pri iPhonu 1 do 2 leti.

Več informacij o zavarovanju https://www.epl.si/zavarovanje

ali info@epl.si

Financiranje do 60 mesecev

V EPL trgovini ponujamo ugodne načine plačila. Plačilo izdelkov, ki jih kupite pri nas, lahko razdelite na več mesečnih obrokov. Vse do 60 obrokov! Obisk banke ni potreben. Razmislite o svojih željah in zmožnostih glede na znesek nakupa, kako hitro želite odplačati kupljene izdelke in kakšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Mac prenosnik

že od 23,00 € / mesec*

*Informativni izračun je izdelan na dan 24.8.2018 in se lahko dnevno spreminja glede na pogoje banke Sberbank. Za natančni izračun je potrebno predložiti zahtevano dokumentacijo. Več informacij o Sberbank kreditu: https://www.epl.si/financiranje/

Dober začetek

 

Pomagali ti bomo nastaviti tvoj novi izdelek Apple. Korak za korakom.

[Dogovori se za svetovanje]

 

Skupinski tečaj

 

S svojim novim izdelkom Apple se lahko bolje spoznaš na naših skupinskih tečajih.

 

Individualni tečaj

 

S svojim novim izdelkom Apple se lahko bolje spoznaš na individualnem tečaju.

[Od 40 €]

Vsi izdelki Apple

 

Na enem mestu nudimo vse izdelke Mac, iPad, iPhone, iPod in Apple TV.

[Razišči našo trgovino]

Ostali izdelki

 

Microsoft

Parallels

Gift Cards

Servis

 

Servis

Izobraževanje

 

Delavnice

 

Splošni pogoji

 

Splošni pogoji poslovanja

O podjetju

Smo družabni

 

 Facebook

 Twitter

E.P.L. d.o.o., Kongresni trg 15, 1000 Ljubljana, Slovenija

 info@epl.si,  www.epl.si, o podjetju, 01 256 13 20

 

77,04 €

42,32 €

59,67 €