Loading...
Nakupovalna košarica

V nakupni košari ni artiklov.

The product quantity has been updated
Show cart

Beats X

EPL Trgovina |

Beats X so naprodaj od leta 2017. Gre za in-ear slušalke z bluetooth povezovanjem. Če jih povezujete z iPhononom se ob vklopu slušalk na zaslonu iPhona prikažejo Beats X. Kot pri povezovanju slušalk Apple AirPods. Evostavno pritisneš na prikazan gumb "Connect" in Beats X so povezane z iPhone telefonom.

 

 

Slušalke so medseboj povezane z gumiranim kablom. Na tem kablu so funkcijske tipke za uravnavanje glasnosti in tipka za upravlanje s klici ter tipka za vklop/izklop in Lihhtning priključek za polnenje. 

 

 

Zvok je vrhunski. Vendar pa je potrebno izbrati prave ušesne nastavke, da se slušalke lepo usedejo v uho. Pri napačni izbiri  nastavkov slušalke ne bodo dobro sedle v uho in posledično bo zvok bistveno slabši. Poleg tega bodo slušalke lezle iz ušes. Slušalkam so priloženi štirje nastavki različnih velikosti. Predlagamo, da preiskusite vse in zadržite tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

 

 

Ergonomija slušalk je dobra. Lepo se nosijo. Tudi med hojo ostanejo dobro v ušesu. Na slušalkah so vgrajeni magneti, ki se spnejo skupaj, ko jih snamete in enostavno pustite viseti okoli vratu. Tako ni bojazni, da bi jih zgubili.

 

 

Z enim polnenjem Beats X vzdržijo do 8 ur. "Fast Fuel Charging"  omogoča hitro 5 minutno polnenje, ki zadošča za do 2 uri predvajanja. Tej funkciji pomaga Applov čip W1. Čas predvajanja je tudi odvisen od stopnje glasnosti. Ti podatki držijo ob predvajanju normalne jakosti.

 

 

Beats X so na voljo v beli, modri, sivi, srebrni, zlati in črni barvi.

 

 

Kaj je priloženo v škatli? Poleg navodil so priloženi ušesni čepki štirih velikosti. Gumijast etui. Lightning to USB-A polnilni kabel. Nastavki za bolj stabilno lego v ušesu - metuljčki in seveda slušalke.

 

 

Beats X so odlične slušalke za vse, ki iščete kvalitetnejši zvok. Za vse, ki ne marate velikih slušalk. Basi so prijetno mehki in dovolj močni. Izkažejo se tudi pri maksimalni jakosti. Ni popapčenj zvoka oz. hreščanja. Seveda ob poslušanju kvalitetnega posneka ne iz youtuba. Slušalke so lepo oblikovane in so tudi lep modni dodatek. Ravno neopazni z njimi ne boste :) Cena je sprejemljiva. Niso pregrešno drage. Vaše so za 149 €. Lightning priključek je dobra poteza za vse uporabnike iPhona. Ne potrebujete posebnega polnilca ampak jih lahko polnete kar s polnilcem od iPhona. Ko jih ne poslušate jih enostavno pustite viseti okrog vratu. Magneti poskrbijo, da se slušalke spnejo in tako je bistveno manj možnosti, da jih zgubite. Kar je velik plus v primerjavi z Apple AirPods. 

Beats X so na voljo v trgovini EPL na Kongresnem trgu. Na voljo je tudi demo model za preizkus pred nakupom.

 

Kupite jih lahko tudi tukaj - Beats X

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER SIGN UP