Loading...
Nakupovalna košarica

V nakupni košari ni artiklov.

The product quantity has been updated
Show cart

Možnosti plačila

Plačilo z gotovino

Pri plačilu z gotovino je možen le osebni prevzem in nakup blaga v naši trgovini na Kongresnem trgu 15 v Ljubljani ob nakupu večjem od 100€ pa vam priznamo 3% popust (ne velja za iPad, iPhone)

Plačilo s kartico

Zagotavljamo vam varno plačilo naročenega blaga s številnimi plačilnimi in kreditnimi karticami. Pri plačilu s karticami je možen le osebni prevzem v naši trgovini in sedežu podjetja v Ljubljani.

MasterCard
Visa
Karanta
American Express
Maestro 
Diners
 
Plačilo s kartico v spletni trgovini
 
Visa
Mastercard


Plačilo na obroke za fizične osebe

Plačilo z NLB kreditnimi karticami na 12 enakih obrokov - MasterCard, Visa ali Karanta (ne velja za posojilni kartici). Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno, dodatnih stroškov ni.

http://www.nlb.si/obroki

Obročno plačevanje je možno tudi s kreditnimi karticami drugih bank, če imate odobreno obročno plačilo in sami določate število obrokov preko sms sporočila ali drugih dogovorov z banko. Torej ste v dogovoru z banko mimo podjetja E.P.L. d.o.o. kar se tiče obročnega plačila. 


SBERBANK obročno odplačevanje do 24 obrokov

V sodelovanju z banko Sberbank d.d. vam v podjetju E.P.L. d.o.o. nudimo možnost financiranja oz. obročnega odplačevanja do 24 obrokov. Za izvedbo financiranja potrebujete osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), davčno številko, bančni izpisek iz katerega je razviden redni mesečni priliv - plača (izpisek mora biti potrjen s strani matične banke), kopija plačilne ali pokojninske liste za zadnji mesec, plačilna (BA maestro) kartica matičnega bančnega računa. Kreditna sposobnost za odobritev kredita se ugotavlja na način, da mora biti priliv iz naslova (osebnega dohodka, pokojnine ali rente) zmanjšan za obstoječe obveznosti iz naslova trajnikov (kreditne in lizing obveznosti) ter novo aniuteto kredita višji ali enak 550 EUR. Minimalni mesečni obrok kredita je 40 EUR. Po izvedbi vse dokumentacije stranka prejme blago v naslednjem delovnem dnevu.


Obročno plačilo je možno tudi s karticama American Express in Diners, maksimalno 6 obrokov, najnižji znesek obroka 200€ in 6% stroškov za obročno odplačevanje.


Plačilo na obroke za podjetja

V sodelovanju z GC Leasing d.o.o. ponujamo klasični oz. operativni leasing.Preberite več

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po prevzetju se blago pošlje po kurirski službi Pošte Slovenije, plačilo pa izvedete z gotovino poštarju. Prosimo vas, da ste ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Pošiljko si lahko naročite tudi na drug naslov (npr. služba). Stroške pošiljanja in provizije nakazila pošti plača prejemnik.

NEWSLETTER SIGN UP