Loading...
Nakupovalna košarica

V nakupni košari ni artiklov.

The product quantity has been updated
Show cart

Možnosti plačila

Plačilo z gotovino

Pri plačilu z gotovino je možen le osebni prevzem in nakup blaga v naši trgovini na Kongresnem trgu 15 v Ljubljani ob nakupu večjem od 100€ pa vam priznamo 3% popust (ne velja za iPad, iPhone, I'm watch in iTunes Gift Card)

Plačilo s kartico

Zagotavljamo vam varno plačilo naročenega blaga s številnimi plačilnimi in kreditnimi karticami. Pri plačilu s karticami je možen le osebni prevzem v naši trgovini in sedežu podjetja v Ljubljani.

MasterCard
Visa
Karanta
American Express
Maestro

Plačilo na obroke za fizične osebe

Plačilo z NLB karticami na 12 enakih obrokov - MasterCard, Visa ali Karanta (ne velja za posojilni kartici). Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno, dodatnih stroškov ni.

http://www.nlb.si/obroki

 

Obročno plačevanje je možno tudi s kreditnimi karticami drugih bank, če imate odobreno obročno plačilo in sami določate število obrokov preko sms sporočila ali drugih dogovorov z banko. Torej ste v dogovoru z banko mimo podjetja E.P.L. d.o.o. kar se tiče obročnega plačila. SBERBANK obročno odplačevanje do 60 obrokov

V sodelovanju z banko Sberbank d.d. vam v podjetju E.P.L. d.o.o. nudimo možnost financiranja oz. obročnega odplačevanja do 60 obrokov. Za izvedbo financiranja potrebujete osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), davčno številko, bančni izpisek iz katerega je razviden redni mesečni priliv - plača (izpisek mora biti potrjen s strani matične banke), kopija plačilne ali pokojninske liste za zadnji mesec, plačilna (BA maestro) kartica matičnega bančnega računa. Kreditna sposobnost za odobritev kredita se ugotavlja na način, da mora biti priliv iz naslova (osebnega dohodka, pokojnine ali rente) zmanjšan za obstoječe obveznosti iz naslova trajnikov (kreditne in lizing obveznosti) ter novo aniuteto kredita višji ali enak 550 EUR. Minimalni mesečni obrok kredita je 40 EUR. Po izvedbi vse dokumentacije in odobritve banke, stranka prejme blago v naslednjem delovnem dnevu. 


Obročno plačilo je možno tudi s karticama American Express in Diners, maksimalno 6 obrokov, najnižji znesek obroka 200€ in 6% stroškov za obročno odplačevanje.

 

Leanpay

LeanPay nudi novo nakupovalno izkušnjo. Nakup lahko plačate na obroke, odplačevanje pa uredite preko spletne aplikacije. Možnost 3, 6 ali 12 obrokov. Obrestna mera že od 0%. Odvisna je od vaše kreditne ocene. Pogoji so na ogled pred zaključkom nakupa. Maksimalen znesek nakupa je 2.000 €. 

Kako deluje?

Obiščete nas v trgovini kjer vam pripravimo ponudbo. Od vas bomo zahtevali osnovne podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko...) Na svoj mobilni telefon boste prejeli sporočilo, ki vas bo vodilo do zaključka nakupa. Kompleten nakup lahko zaključite v nekaj minutah.

Več informacij:

https://www.leanpay.si

01 256 13 20 ali info@epl.siPlačilo na obroke za podjetja

V sodelovanju z GC Leasing d.o.o. ponujamo klasični oz. operativni leasing.Preberite več

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po prevzetju se blago pošlje po kurirski službi Pošte Slovenije, plačilo pa izvedete z gotovino poštarju. Prosimo vas, da ste ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Pošiljko si lahko naročite tudi na drug naslov (npr. služba). Stroške pošiljanja in provizije nakazila pošti plača prejemnik.

NEWSLETTER SIGN UP