Loading...
Nakupovalna košarica

V nakupni košari ni artiklov.

The product quantity has been updated
Show cart

Možnosti plačila

Plačilo z gotovino

Pri plačilu z gotovino je možen le osebni prevzem in nakup blaga v naši trgovini na Kongresnem trgu 15 v Ljubljani ob nakupu večjem od 100€ pa vam priznamo 3% popust. Pri plačilu z gotovino iPada, iPhona ali Apple Watch pa vam priznamo 2% popust.

Plačilo s kartico

Zagotavljamo vam varno plačilo naročenega blaga s številnimi plačilnimi in kreditnimi karticami. Pri plačilu s karticami je možen le osebni prevzem v naši trgovini in sedežu podjetja v Ljubljani.

MasterCard
Visa
Karanta
Maestro

Plačilo na obroke za fizične osebe

Plačilo z NLB karticami na 12 enakih obrokov - MasterCard, Visa ali Karanta (ne velja za posojilni kartici). Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno, dodatnih stroškov ni.

http://www.nlb.si/obroki

 

Diners max. število obrokov 6. Minimalni znesek obroka je 50 €. Znesek nakupa se zviša za 6%.

 

Obročno plačevanje je možno tudi s kreditnimi karticami drugih bank, če imate odobreno obročno plačilo in sami določate število obrokov preko sms sporočila ali drugih dogovorov z banko. Torej ste v dogovoru z banko mimo podjetja EPL d.o.o. kar se tiče obročnega plačila. 

 

Leanpay

LeanPay nudi novo nakupovalno izkušnjo. Nakup lahko plačate na obroke, odplačevanje pa uredite preko spletne aplikacije. Možnost do 24 obrokov. Obrestna mera že od 0%. Odvisna je od vaše kreditne ocene. Pogoji so na ogled pred zaključkom nakupa. Maksimalen znesek nakupa je 3.000 €. 

Kako deluje?

Obiščete nas v trgovini kjer vam pripravimo ponudbo. Od vas bomo zahtevali osnovne podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko...) Na svoj mobilni telefon boste prejeli sporočilo, ki vas bo vodilo do zaključka nakupa. Kompleten nakup lahko zaključite v nekaj minutah.

Več informacij:

https://www.leanpay.si

01 256 13 20 ali info@epl.siPlačilo na obroke za podjetja

V sodelovanju z GC Leasing d.o.o. ponujamo klasični oz. operativni leasing.Preberite več

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po prevzetju se blago pošlje po kurirski službi Pošte Slovenije, plačilo pa izvedete z gotovino poštarju. Prosimo vas, da ste ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Pošiljko si lahko naročite tudi na drug naslov (npr. služba). Stroške pošiljanja in provizije nakazila pošti plača prejemnik.

NEWSLETTER SIGN UP