Mac

Mac

iPhone

iPad

iPod

Beats

Apple TV

Dodatki

Znižano

Nekaj samo zate

32 GB

499,99 €

Akcija traja od 11.1. do 21.3. 2018 oz. do odprodaje zalog. Akcija ni združljiva z ostalimi popusti. Več informacij: 01 256 13 20 ali info@epl.si.

Življenje postane lažje z iPhonom.

Takoj, ko ga vklopite.

Ali bo preprosto preklopiti na iPhone?

 

Bo. Preden preklopite iz Androida ni potrebe po shranjevanju podatkov. Naložite aplikacijo "Move to iOS" iz trgovine Google Play in varno prenesite svoje fotografije, videoposnetke, stike, sporočia... Vaš stari telefon lahko vzamemo v ceno za novi iPhone.

Ali bo iPhone enostaven za uporabo?

 

Seveda. Enostavnost uporabe je jedro vsega kar ustvarja Apple. iOS je zasnovan tako, da je preprost in intuitiven. S potezo, besedo ali celo pogledom lahko naredite stvari kot so nakupi z Apple Pay ali prilagodite svoj iPhone. Z aplikacijo »Nasveti« lahko napravo popolnoma izkoristite.

Ali kamera resnično posname boljše portrete?

Ljudje radi fotografirajo portrete na iPhonu. Pravzaprav je več slik na iPhonu kot na drugih kamerah na svetu. In kamera se izboljšuje. Novi način Portret ustvarja učinek globine polja, tako da objekti resnično izstopijo. Portretna osvetlitev vam omogoča, da izbirate med petimi učinki studio kakovosti. Osvetlitev postane bolj dramatična. Na iPhonu X  lahko posnamete selfy v Portretnem načinu.

Kako iPhone pomaga zaščititi moje osebne podatke?

Za razliko od mnogih drugih telefonov so pomembni podatki na vašem iPhonu šifrirani, zaščiteni z vašim geslom, ID-jem na dotik ali Face ID-jem. Aplikacije Apple, na primer Zemljevidi in Safari pomagajo ohranjati zasebna mesta, ki jih obiskujete, in spletna mesta, ki jih obiščete. Apple ne bo predal vaših podatkov nikomur iz kakršnega koli razloga. Enostavne namestitve programske opreme pomagajo zaščititi vašo napravo in podatke iz varnostnih groženj.

Ali lahko preklopim v vaši trgovini?

Absolutno. Naši prodajalci so prijazni, dobro podučeni in pripravljeni pomagati pri preklopu. Vaš novi iPhone lahko aktivirajo na licu mesta. Vam pomagajo prenesti pomembne vsebine. Lahko se udeležite tudi brezplačnih delavnic, da se naučite narediti še več z iPhonom...

Prijavi se na delavnice

Ostali izdelki

 

Microsoft

Parallels

Gift Cards

Servis

 

Servis

Izobraževanje

 

Delavnice

 

Splošni pogoji

 

Splošni pogoji poslovanja

O podjetju

Smo družabni

 

 Facebook

 Twitter

E.P.L. d.o.o., Kongresni trg 15, 1000 Ljubljana, Slovenija

 info@epl.si,  www.epl.si, o podjetju, 01 256 13 20